Köp en vindandel i Börevind

Det går alltid att köpa andelar i Böre Vindkraftsförenings olika vindkraftverk. Dels bygger vi nya vindkraftverk med ungefär fem års mellanrum, och dels finns det alltid en andrahandsmarknad för andelar. Vissa medlemmar bestämmer sig för att gå ur den ekonomiska föreningen, medan andra helt enkelt flyttar ifrån samhället.

Det finns två olika sorters vindandelar till försäljning. Detta gäller alla våra vindkraftverk, det vill säga både Böre 1, Böre 2, Solsta 1, Solsta 2, Leo och Svea. Notera dock att vindkraftverket Svea ännu inte är i drift.

Den ena andelen ger dig vind-el till maximalt 100 kWh per år. En sådan andel kostar 620 kr. Den andra sortens andel ger dig vind-el till maximalt 1000 kWh per år. En sådan andel kostar 6200 kr. Priset mer kilowattimme blir således exakt lika oavsett vilken sorts andel du köper. Notera att det antalet andelar som finns listat för respektive vindkraftverk är en summering av antalet andelar som ger 100 kWh vind-el. Om du köper en andel som ger dig tillgång till 1000 kWh per år köper du i princip tio andelar à 100 kWh.

Om du redan är medlem i Böre Vindkraftsförening ska du ta kontakt med vår medlemsservice. Om du är intresserad av att bli medlem och köpa andelar rekommenderar vi att du först beställer vårt informationsmaterial. Vi har tagit fram en allmän folder om hur en investering i vindkraftverk fungerar samt en folder för vart och ett av våra vindkraftverk. Kontakta oss via telefon eller e-post. Vi garanterar svar inom 24 timmar på vardagar.

En reaktion på ”Köp en vindandel i Börevind

 1. Hej

  Hittade er hemsida på nätet och såg att ni säljer andelar i Vindkraft, tänkte höra om ni var itresserade av en annons i Vindkraftstidningen som kommer ut i samband med den internationella vindkraftsmässan Winterwind i Östersund i 12-13 februari.

  Tidningen går även ut till alla företag & hushåll i Jämtlands Län så det är väl innom detta segment med företag och villaägare som jag ser att det kan var intressant för er förening att annonsera om att det finns vindkraftsandelar till salu hos era medlemmar. Tidningen når flera intressanta kundgrupper för er skulle jag tro genom den stora spridningen. Upplaga är 77000 ex.

  Eftersom ni inte har några kontaktuppgifter så jag kan kontakta er så ni får återkomma till mig om ni är intresserade så kan jag berätta mera om annonseringen etc. Annonserna ligger från 2500:- och uppåt i pris

  Mvh Jan-Kåre Strid
  Vindkrafttidningen Östersund
  Tel.072-550 6601

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *