Ny hemsida!

Som du kanske kan se här så har vi fått en helt ny design på hemsidan. Innehållet har strukturerats upp så att det ska bli lättare att hitta dit man vill, och vi har också blåst liv i vår blogg med nyheter och annan matnyttig information om vindkraft i allmänhet och föreningen i synnerhet.

Vi har fått hjälp av GFD som är en webbyrå belägen i Falun med såväl design som struktur, och efter en enklare genomgång av funktionerna känner vi oss också trygga i innehållshanteringen och hur vi ska kunna uppdatera plattformen WordPress som vår hemsida bygger på. Vi känner oss riktigt nöjda med alltihop och skickar ett stort tack till GFD som tog sig tiden och orken att fräscha upp alltihop för ett gott ändamål!

Nu under våren kommer det troligtvis inte att hända så mycket. Vi fortsätter att skicka rapporter till våra medlemmar i vanlig ordning, och hoppas också snart kunna etablera ett pdf-arkiv som alla ska kunna gå in och söka i för att se utvecklingen och effekten i våra snurror. Vi hoppas också kunna få in ett studiebesök till Gotland där de verkligen tar det här med vindkraft på största allvar, men mer om det i kommande uppdateringar.

Vad säger ni, blev inte hemsidan snygg så säg? 🙂

2 reaktioner på ”Ny hemsida!

    1. Vi får se Hasse! GFD hjälpte oss bara med just själva webben så det återstår att se om vi kan knåpa ihop lite snyggare rapporter på egen hand framöver… Men vi ska göra vårt bästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *